Haute Q - Smaak met een Hart

Een nieuw hoofdstuk in de Limburgse gastronomie begint met Haute Q – een speelse knipoog naar haute cuisine én elk kwartaal.
Vier keer per jaar zet Een Hart voor Limburg een Limburgse sterrenchef in de schijnwerpers voor een exclusieve lunch of diner ten voordele van kinderen en jongeren in kwetsbare situaties.

Modest trapt af – de eerste editie van Haute Q

Tijdens deze eerste editie mag niemand minder dan Modest, de nieuwste sterrenchef van Limburg, de spits afbijten.
Een absolute culinaire totaalbeleving waar topgastronomie en Limburgse solidariteit elkaar ontmoeten.

Wat mag je verwachten:

  • Een lunch of diner dat sterrenchef Sander Spreeuwers speciaal voor Haute Q creëert

  • Live animatie: poëzie, muziek of kunst verweven met de gerechten; geheel in stijl van Modest

  • Een unieke winfactor: elke tafel maakt kans op een topprijs; wie is onze eerste winnaar?

Smaak met impact

Met jouw aanwezigheid steun je rechtstreeks Een Hart voor Limburg.
Van elk couvert gaat €100 integraal naar projecten die kinderen en jongeren in Limburg kansen geven om te groeien en bloeien.

 

Reserveer exclusief

De plaatsen zijn zeer beperkt – één moment, één chef, één unieke beleving met winfactor.
First come, first served.
Na betaling aan Een Hart voor Limburg + bevestigingsmail is je reservatie in orde.

  • Datum en locatie: woensdag 17 december, Restaurant Modest – Oudsbergen
  • Uur: lunch vanaf 12u. – diner vanaf 19u.
  • Prijs: all inclusief: aperitief, wijn, waters, koffie; waarvan 100€/persoon rechtstreeks naar het goede doel gaat. Pousse-café niet inbegrepen.
    • Lunch: 4 gangenmenu – 275€ all in/persoon
    • Diner: 5 gangenmenu – 305€ all in/persoon

Reserveren: per tafel (zie beschikbaarheid bij reservatieknop)

MOMENTEEL KAN JE NOG NIET RESERVEREN

Sterrenchef Sander Spreeuwers

Modest, dat is de roepnaam die Sander Spreeuwers kreeg op de hotelschool. Het heeft eveneens ingetogen als omschrijving, en dat is de chef ook wel. Dat merkt u aan het bord.

Geen schreeuwerige presentaties, geen overgecompliceerde bewerkingen. Subtiliteit en fijngevoeligheid typeren deze chef. Respect voor de Franse klassieke keuken, oog voor levendigheid en aandacht voor Aziatische smaakmakers begeleiden u doorheen uw etentje.

De keuken van Modest is uitgesproken en spontaan. Het decor van dit strakke restaurant ligt in dezelfde lijn, een contemporaine ode aan intimiteit die dankzij de grote glaspartijen uitkijkt op de wijngaard die in bloei staat.

Benieuwd waar Haute Q1 - 2026 zal zijn?

Voor Haute Q1 – 2026 gaan we naar Ogst – Ridderportmansstraat , 3500 Hasselt met sterrenchef Sébastien Wygaerts en gastheer Diederik Herbots