De Warmste Truckrun 2024

Datum
Organisatie
De Warmste Truckrun
Locatie
Trixxo Arena Hasselt
De Warmste Truckrun 2024

Dit jaar belooft De Warmste Truckrun spectaculairder te worden dan ooit! We nodigen jullie van harte uit op 7 en 8 september in de Trixxo Arena te Hasselt voor twee dagen vol plezier, geweldige sfeer en natuurlijk een indrukwekkende parade van trucks. Het thema van dit jaar is wederom "veilig verkeer". Neem alvast op de website van De Warmste Truckrun een kijkje en ontdek er alle activiteiten en praktische info. 

TruckRUNiek

Al enkele jaren faciliteert Een Hart voor Limburg de TruckRUNiek; een colonne van 100 trucks die vanuit Trixxo Hasselt een tour maken in en rond Hasselt. Het bijzondere aan deze TruckRUNiek is dat kinderen en jongeren uit onze projecten die wij ondersteunen de kans krijgen om hieraan deel te nemen mits inschrijving.

Deze run zal doorgaan op zaterdag 7 september 13:30u. Het inschrijvingsformulier kan u hieronder vinden.

Let op: enkel nadat wij u via mail gecontacteerd hebben mag u er zeker van zijn dat de inschrijving definitief is. Mogen wij ook vragen om enkel kinderen en jongeren uit onze projecten in te schrijven; andere bezoekers zijn uiteraard welkom op het event. Deelnemers van de TruckRUNiek + 1 begeleider mogen gratis binnen op de Warmste Truckrun; andere bezoekers zijn betalend. 

7. Ik zal alleen/met een begeleider (+18 jaar) deelnemen. Opgelet: niet elke vrachtwagen is in de mogelijkheid om 2 personen mee te nemen. Deze plaatsen zijn beperkt.
alleen
met begeleider
9. Mobiliteit
Ik ben een loper en kan zelf instappen in de vrachtwagen
Ik ben een rolstoelgebruiker maar kan mezelf verplaatsen van de laadkade tot in de vrachtwagen
Ik ben een rolstoelgebruiker en heb begeleiding nodig om me te verplaatsen van de laadkade naar de cabine
Trucks 2024