KeiSolidair 2020

KeiSolidair is een jaarlijks wederkerende solidariteitsactie, ten voordele van de projecten van Een Hart voor Limburg, waarin medewerkers van Limburgse bedrijven op een gestructureerde manier vorm geven aan hun sociaal engagement.

Een deelname aan KeiSolidair is een sociaal alternatief voor teambuilding met voordelen voor bedrijf én goede doel! Medewerkers leren zichzelf en hun collega’s beter kennen in een ongebonden en stimulerende omgeving. Er ontstaan hechtere teams en de sociale contacten breiden uit. Dat draagt uiteindelijk bij tot een beter functioneren van medewerkers.

Wil je samen met je collega's de handen uit de mouwen steken bij één van de vele projecten die we ondersteunen? Zijn jullie op zoek naar een zinvolle en sociale teambuilding? Dat kan. Stuur een mailtje naar info@ehvl.be en we brengen jullie graag in contact.

Heb je een idee, maar weet je niet hoe het aan te pakken of ben je op zoek naar wat inspiratie? Stuur een mailtje naar info@ehvl.be en we helpen je graag verder.

Datum
Organisatie
Een Hart voor Limburg
KeiSolidair 2019