21 okt 2022

Welkom Jan Baert: nieuwe voorzitter Een Hart voor Limburg

Tijdens de For a Better Life netwerkavond op dinsdag 18 oktober ll. werd dhr. Jan Baert officieel voorgesteld als nieuwe voorzitter van Een Hart voor Limburg. 

For a Better Life reikt tweejaarlijks een award uit aan een organisatie die een verschil maakt op het vlak van kinderwelzijn. Stichting Prinses Mathilde, zuster Jeanne Devos, Child Focus, René Stockman, SOS Kinderdorpen en Make a Wish kregen die erkenning al, nu staat Een Hart voor Limburg ook in dat rijtje.

Onze kersverse voorzitter en tevens Concentra-voorzitter dhr. Jan Baert richtte zich in een videoboodschap tot het publiek: “Dit is een erkenning voor een traject dat 20 jaar geleden in de schoot van Concentra ontstond als een eenmalige benefietactie en al snel ruime steun binnen de Limburgse gemeenschap kon losmaken. Ik weet dat mijn moeder zich daar toen met grote overtuiging achter schaarde. Ik ben dan ook dankbaar, omdat dit en erkenning is voor een bijzonder maatschappelijk doel: kansen creëren voor kwetsbare kinderen en jongeren in Limburg. Zij zijn de toekomst. Ondanks alle crisissen en moeilijkheden in de wereld zien wij die toekomst rooskleurig tegemoet. In het belang van de kwetsbare kinderen in Limburg. Deze award geeft ons een bemoedigende duw in de rug.”

Jan Baert