Partners

Al sinds het begin kan Een Hart van Limburg rekenen op een aantal waardevolle partners, die de werking van het streekfonds ondersteunen. Steeds meer bedrijven zien het belang in van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door een partnership te sluiten met Een Hart voor Limburg toont een onderneming haar betrokkenheid bij de samenleving. Het is een waardevolle manier om die betrokkenheid concreet om te zetten in actie.

Partner worden van Een Hart voor Limburg kan door financiële steun te geven of door het bieden van expertise of andere vormen van ondersteuning (materiaal, communicatie, logistiek, evenementen, enz).

Logistieke partners

Logo Signts

Signts is de professionele partner voor branding en wayfinding van uw bedrijfsgebouw, uw bouwproject of uw wagenpark. Binnen of buiten, tijdelijk of permanent. Van ontwerp en opmaak van het projectbord tot de afwerking van uw nieuwe kantoor met XL fotoprints. En van de lichtreclame tegen uw voorgevel tot de belettering van uw bedrijfswagens.

Lees verder
Grapes House of Wines

Grapes - House of Wines is meer dan enkel een platform om heerlijke wijnen aan te kopen. De organisatie bestaat uit bekende gezichten uit de horeca- en wijnwereld: Paul Van Dinter, Peter Geurden, Toni Etneo, Maxim Geurden , Koen Claes en hun enthousiast team van wijnexperts zijn je smaakgids bij uitstek. Naast een zeer uitgebreid aanbod in de webshop en winkel in Dilsen-Stokkem verzorgt Grapes ook opleidingen in de Grapes Wijnacademie en tastings op locatie met een hoge belevingsfactor.

Lees verder
Logo Sint-Martinusscholen Herk-de-Stad

We zijn ervan overtuigd dat kwaliteitsvol onderwijs meer is dan enkel leerlingen opleiden. Niet enkel (leren) leren is bij ons belangrijk maar ook leren leven en samenleven.

Lees verder
Logo Acerta

Als fullservice hr-dienstengroep ondersteunt Acerta ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. 

Lees verder
Logo KRC Genk

KRC Genk wilt zich als club te ontwikkelen tot een stabiele, financieel gezonde topclub in België en begrijpt dat haar eerste en belangrijkste product het voetbal zelf is. Dit product moet dus aantrekkelijk zijn en rendement opleveren.

Lees verder
Logo Limburghal

De Limburghal in Genk is dé eventlocatie van Limburg en omstreken! Verschillende hallen en zalen geven eindeloze mogelijkheden aan bedrijven en particulieren om allerhande evenementen te organiseren. 

Lees verder
Logo Prime Impressions

Prime Impressions is een hospitality agency met ruime ervaring en een frisse spirit voor het leveren van enthousiaste, slimme en goed opgeleide hostessen & hosts, promo medewerkers en event models.   

Lees verder
Logo Hemera

Hemera, The Service Company is een organisatiebureau voor evenementen en biedt alle bouwstenen voor een geslaagd evenement. 

Lees verder
Logo Circuit Zolder

Circuit Zolder wil de Europese top van auto-, motor-, fiets- en X-sport evenementen en opleidingen op innoverende manier brengen naar een breed publiek en zo meehelpen aan de economische, sportieve en toeristische ontwikkeling van de regio.

Lees verder
Logo FoedererDFK

Door de vele disciplines die wij in huis hebben en de kruisbestuiving daartussen, krijgen wij een duidelijke en correcte kijk op uw bedrijf of organisatie. Als partners in business groeien wij mee met onze klanten.

Lees verder
Logo LaBaronale

LaBaronale brengt een stukje Italië dicht bij huis met authentieke kwaliteitsproducten en een exclusieve selectie wijnen. Enkel het beste uit culinair Italië wordt geïmporteerd.

Lees verder

Vrienden van Een Hart voor Limburg 

Naast onze structurele en logistieke partners kunnen we ook rekenen op de steun van vele sympathisanten die voor ons jaarlijks een actie opzetten.

 • De Snuggerste Staf (jaarlijkse bedrijvenquiz)- VKW Limburg
 • Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond
 • Fietsen en wandelen door Limburg - ie-net | VIK Limburg 
 • Charity run – Fifty-one Hasseletum 
 • Marlou’se Biercarrousel – Marlou Dranken
 • Militaire Taptoe - Koninklijke School voor onderofficieren, de 1 Wing, stad Sint-Truiden en het comité Burgerlijke Militaire Samenwerking

Natuurlijk ook een grote dank naar alle andere mensen die ons een warm hart toedragen; zoals de leveranciers die ons ondersteunen tijdens onze eigen evenementen en natuurlijk ook onze vele donateurs. 

Wil jij ook een vriend van Een Hart voor Limburg worden of een actie organiseren? 

Een Hart voor Limburg begeleidt en adviseert indien gewenst bij het zoeken naar een actie. Ook op het vlak van communicatie en visibiliteit werken wij op maat van de schenker en zijn engagement.

Heeft jouw bedrijf interesse om ook partner te worden, neem dan contact op met Kristie op het nummer 011/87 85 99 of mail naar kristie.deckers@eenhartvoorlimburg.be
 

FAQ

Een Hart voor Limburg steunt jaarlijks verschillende projecten in Limburg. Deze worden zorgvuldig gekozen door een selectiejury, afhankelijk van de noden die er zijn. Het is dan ook niet mogelijk om een bepaald project te financieren.

Het is inderdaad mogelijk om zelf te bepalen hoe u uw financiële steun spreidt over de 3 jaren partnerschap.

Als partner van Een Hart voor Limburg verbind je je aan een sterk netwerk. Je blijft op de hoogte van alle acties en nieuwigheden van onze organisatie en krijgt regelmatig de gelegenheid om collega’s en de projecten die je steunt te ontmoeten.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan jullie expertise. Als partner kan je zetelen in één van onze commissies. Een Hart voor Limburg heeft zijn werking onderverdeeld in 3 commissies. Elke commissie werkt volgens een bepaald thema, dat zij verder uitdiepen en verfijnen. Zij vormen op die manier een klankbord voor de medewerkers. De groep is samengesteld uit mensen van het werkveld, maar ook bestuurders en partners kunnen actief participeren in deze commissies. 

Een Hart voor Limburg werkt met de volgende commissies:

 • Fondsenwerving 

 • Programmawerking

 • Communicatie

 

Dankzij onze community krijg je als partner als eerste de kans aanwezig te zijn op de exclusieve evenementen van Een Hart voor Limburg zoals de Eendjesrace, WAW sterrendiner en de jaarlijkse dankreceptie Thanks&Connect. 

Tot slot hechten wij veel belang aan communicatie en marketing. Ook hier zorgen wij ervoor dat al onze partners op een correcte manier worden opgenomen. 

 • Opname van logo en vermelding op de website EHvL met al dan niet doorklik naar eigen website afhankelijk van het partnerschap. Tevens ontvang je van Een Hart voor Limburg een gepersonaliseerd filmpje om te gebruiken in je eigen communicatie. 
 • Maandelijks plaatsen wij een partner in de kijker in onze nieuwsbrief met +/- 5.000 ontvangers. Nieuwe partners, verlengingen van partnerschappen enz. worden hierin opgenomen. 
 • Communicatie tijdens events op o.a. tafelstaanders, PowerPoint etc. 

Heb je interesse om partner te worden van Een Hart voor Limburg? 

Profielfoto Kristie Deckers

Kristie helpt je graag verder via 011/87 85 99.

Contacteer Kristie