Steun geven

Grondgedachte van Een Hart voor Limburg is: samen staan we sterk. We hopen dan ook dat ons enthousiasme en onze inspanningen de vonk doen overslaan naar andere, nieuwe initiatieven. Want hoe meer mensen achter ons staan, hoe groter onze impact is voor de kinderen en jongeren in Limburg.

En geef toe, goed doen voor een ander voelt ook gewoon goed.

Er zijn tal van mogelijkheden om Een Hart voor Limburg te steunen. Zowel als individu, organisatie, vereniging of bedrijf kan je door middel van je steun samen met ons bouwen aan een Limburg waarin alle kinderen dezelfde kansen krijgen.

Geven met je hart

De eenvoudigste manier om de vele kwetsbare kinderen en jongeren in Limburg te steunen is door middel van een gift. 

Lees verder

Organiseer je eigen actie

Een leuk evenement op poten gezet? Of gewoon een super origineel idee? Wil je samen met je omgeving een steentje bijdragen en zo mensen helpen? Fantastisch! Alvast bedankt voor dit mooie initiatief.

Lees verder

Bloemen noch kransen

Het is je misschien al opgevallen dat nabestaanden in een rouwbrief vragen om een storting te doen voor een goed doel in plaats van bloemen of kransen in ontvangst te nemen.

Lees verder

Nalatenschap

Steeds meer mensen maken met een testament een bewuste keuze over de bestemming van hun bezit na hun overlijden. In je laatste wilsbeschikking kan je laten opnemen dat je een bepaald bedrag wilt doneren aan kwetsbare kinderen en jongeren in Limburg. 

Lees verder

Partner worden

Al sinds het begin kan Een Hart van Limburg rekenen op waardevolle partners, die de werking ondersteunen. Door partner te worden toont een onderneming haar betrokkenheid bij de samenleving en meer bepaald naar kwetsbare kinderen en jongeren binnen Limburg.

Lees verder

Heb je wat te vieren?

Een bijzondere gebeurtenis in je leven zoals een geboorte, verjaardag of huwelijk? Waarom eens geen warme gift vragen i.p.v. de traditionele geschenken?

Lees verder

De Muziekbank

De Muziekbank zorgt voor instrumenten – tweedehands of nieuw – voor kansarme kinderen of jongeren met talent voor muziek.

Lees verder

HEAR HEAR PAPERLOVERS...

Koop een kaartenpakket exclusief gemaakt voor Een Hart voor Limburg.

Lees verder