22 nov 2018

Militair Commando Provincie Limburg schenkt 2.500 euro aan Een Hart voor Limburg

Op 7 juni organiseerden het Militair Commando Provincie Limburg en de Koninklijke Kring Mars en Mercurius Hasselt hun 16de Lenteconcert in het CCHa. De opbrengsten van het concert werden op 20 november tijdens een ontvangst op het Provinciaal Commando plechtig overhandigd aan Een Hart voor Limburg en Intesa vzw.

In aanwezigheid van de Provinciecommandant Danny Bijnens, Felix Vanheukelom Voorzitter Mars en Mercurius, burgemeester Nadja Vananroye en Willy Claes werden de cheques van het Lenteconcert overgedragen aan de vertegenwoordigers Anne-Marie Peumans van Een Hart voor Limburg en Dieter Tuybens van Intesa vzw. Beide organisaties ontvingen elk 2.500 euro uit handen van de Provinciecommandant.

Het 16de Lenteconcert werd op 7 juni verzorgd door de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen onder leiding van kapelmeester Yves Segers. Als gast trad het overwegend Limburgs getinte saxofoonkwartet BL!NDMAN op.
De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen bestaat uit een groot harmonieorkest van 84 streng geselecteerde musici, allen afgestudeerd aan één van de Koninklijke Conservatoria van het land, en een trompetterkorps van 19 trompetters.

Noteer alvast 23 mei in jullie agenda, want dan vindt het 17de lenteconcert plaats in het CCHa.

lenteconcert_cheque_overhandiging.jpg