25 feb 2021

Solidaritea van De Voordenkers - Mathieu Gijbels levert 10.000€ op

De Voordenkers van bouwbedrijf Mathieu Gijbels organiseerden op vrijdag 27 november 2020 voor de negende keer een solidariteitsactie ten voordele van Een Hart voor Limburg. Ze deden dit door een eigen thee, Solidaritea genaamd, op de markt te brengen. Meer dan 150 bestellingen volgden, waardoor het beoogde doel van €10.000 behaald werd.
2020 was geen gemakkelijk jaar en zette ons ook voor “Collega’s voor Kinderen” voor een grote uitdaging, want de gebruikelijke, fijne teamactiviteit moesten we vergeten.” Vertelt Herman Verwimp. “Positiviteit, wendbaarheid, veerkracht en het denken in mogelijkheden, en niet in moeilijkheden, zijn eigenschappen die we met onze Voordenkers ten allentijden willen uitdragen naar onze klanten én naar de rest van de maatschappij. Dat moest ook voor dit project kunnen. Daarom pasten we het project helemaal aan, waardoor we ook in deze moeilijke tijden €10.000 konden inzamelen. Want als loyale partner heeft Een Hart voor Limburg onze steun nu meer dan ooit nodig.

De cheque werd overhandigd in aanwezigheid van coördinator EHvL Kristie Deckers, Loriana Allegrezza en Ethelle Weltjens van Mathieu Gijbels

Solidaritea