Steun vragen

2020, een bijzonder jaar!

De impact van de Coronacrisis is niet onder stoelen of banken te steken.  Werknemers, werkgevers, studenten, ouderen…..niemand ontsnapt eraan.

Een bevraging bij een 100-tal organisaties leert ons dat voor kwetsbare kinderen en jongeren de gevolgen echter nog groter zijn. We brachten de middellange en lange termijn noden , als gevolg van de crisis, in kaart. Het bracht ons tot de essentie van onze organisatie; namelijk kinderen en jongeren in kwetsbare situaties ondersteunen.

In functie hiervan werd beslist om niet 1 maar 2 projectoproepen te lanceren; met enerzijds onze jaarlijkse projectoproep en anderzijds het doel de impact van de crisis terug te dringen en ervoor te zorgen dat heel wat Limburgse kinderen en jongeren die uit de boot dreigen te vallen toch terug de nodige aansluiting vinden. Want onze kinderen zijn de werknemers van morgen. Beide projectoproepen worden vanuit de Koning Boudewijnstichting georkestreerd. Verdere info betreffende deze 2 oproepen kan u hieronder vinden.

Projectoproep 2021 is geopend van 19/05/2020 tot 22/09/2020 middernacht.

Bovenop de steun van kansenbevorderende initiatieven wordt ook de mogelijkheid geboden om extra COVID-19 steun aan te vragen om tegemoet te komen aan de extra/nieuwe noden die deze crisis met zich heeft mee gebracht.  Deze projectoproep is goed voor een totaalbedrag van 300.000 euro.

Lees verder.

U kan enkel online via deze link uw project indienen.

Bijzondere projectoproep COVID-19 is geopend van 15/06/2020 tot 15/07/2020 middernacht.

Om tegemoet te komen aan de grote onderwijsnoden binnenschools, buitenschools en in samenwerkingsverband bundelen we samen met  Limburg Sterk Merk en de Provincie Limburg de krachten voor een bijzondere projectoproep COVID-19,  goed voor een totaalbedrag van 125.000 euro.

Lees verder.

U kan enkel online via deze link uw project indienen.

Logo LSM en PL samen

Heb je nog vragen hieromtrent?

Profielfoto Kristie Deckers

Kristie helpt je graag verder via 011/878 599.

Contacteer Kristie via e-mail