Wie zijn we?

Dagelijks beheer

Het dagelijks beheer is in handen van Kristie Deckers, coördinator van Een Hart voor Limburg.

Hanne Geusens is projectmedewerker.

Profielfoto Kristie Deckers

Kristie Deckers

Algemeen Coördinator Streekfonds
+32 (0)11 87 85 99
info@ehvl.be

Profielfoto Hanne Geusens_zonder witte rand

Hanne Geusens

Projectmedewerker
+32 (0)11 87 87 19
+32 (0)494 64 46 65
hanne.geusens@eenhartvoorlimburg.be

Bestuurscomité

Het Bestuurscomité is een onafhankelijk comité van mensen die de lokale gemeenschap vertegenwoordigen.  Zij staat in voor het uitwerken van de strategie en de uitbouw van Een Hart voor Limburg.

Vrijwilligers

Omdat vele handen licht werk maken, zijn we dankbaar te mogen rekenen op de steun van onze vrijwilligers Janien Bijloos, Kristel Conincx, Bieke Marquet, Yvette Nootens, Jeannette Vanderhallen, Karen Winkeler, Paul Deckers, Monique Deckers, Michel Vandebeek en Caroline Kempeneers.

Wil jij ook graag vrijwilliger worden bij Een Hart voor Limburg?

Een helpende hand tijdens één van onze vele evenementen of de voorbereiding ervan, ondersteuning binnen onze dagelijkse werking door je administratieve of creatieve skills,…. Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@ehvl.be en we ontvangen je graag voor een hartverwarmend gesprek.

Ambassadeurs 

Negen bekende Limburgers verbinden zich ertoe om als ambassadeur voor Een Hart voor Limburg op te treden.  Door hun deelname aan verschillende activiteiten willen zij jou overtuigen om hun voorbeeld te volgen en samen mee te bouwen aan de toekomst van onze Limburgse kinderen.

 

Onze ambassadeurs: