Acerta

Acerta zorgt ervoor dat de loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten van Een Hart voor Limburg helemaal in orde zijn. Voor alle vragen betreffende personeelsbeleid zijn zij het aanspreekpunt. 

Meer partners

Grapes House of Wines

Grapes - House of Wines is meer dan enkel een platform om heerlijke wijnen aan te kopen. De organisatie bestaat uit bekende gezichten uit de horeca- en wijnwereld: Paul Van Dinter, Peter Geurden, Toni Etneo, Maxim Geurden , Koen Claes en hun enthousiast team van wijnexperts zijn je smaakgids bij uitstek. Naast een zeer uitgebreid aanbod in de webshop en winkel in Dilsen-Stokkem verzorgt Grapes ook opleidingen in de Grapes Wijnacademie en tastings op locatie met een hoge belevingsfactor.

Lees verder
Logo Signts

Signts is de professionele partner voor branding en wayfinding van uw bedrijfsgebouw, uw bouwproject of uw wagenpark. Binnen of buiten, tijdelijk of permanent. Van ontwerp en opmaak van het projectbord tot de afwerking van uw nieuwe kantoor met XL fotoprints. En van de lichtreclame tegen uw voorgevel tot de belettering van uw bedrijfswagens.

Lees verder
Logo Sint-Martinusscholen Herk-de-Stad

We zijn ervan overtuigd dat kwaliteitsvol onderwijs meer is dan enkel leerlingen opleiden. Niet enkel (leren) leren is bij ons belangrijk maar ook leren leven en samenleven.

Lees verder
Logo KRC Genk

KRC Genk wilt zich als club te ontwikkelen tot een stabiele, financieel gezonde topclub in België en begrijpt dat haar eerste en belangrijkste product het voetbal zelf is. Dit product moet dus aantrekkelijk zijn en rendement opleveren.

Lees verder
Logo Limburghal

De Limburghal in Genk is dé eventlocatie van Limburg en omstreken! Verschillende hallen en zalen geven eindeloze mogelijkheden aan bedrijven en particulieren om allerhande evenementen te organiseren. 

Lees verder
Logo Prime Impressions

Prime Impressions is een hospitality agency met ruime ervaring en een frisse spirit voor het leveren van enthousiaste, slimme en goed opgeleide hostessen & hosts, promo medewerkers en event models.   

Lees verder
Logo Hemera

Hemera, The Service Company is een organisatiebureau voor evenementen en biedt alle bouwstenen voor een geslaagd evenement. 

Lees verder
Logo Circuit Zolder

Circuit Zolder wil de Europese top van auto-, motor-, fiets- en X-sport evenementen en opleidingen op innoverende manier brengen naar een breed publiek en zo meehelpen aan de economische, sportieve en toeristische ontwikkeling van de regio.

Lees verder
Logo FoedererDFK

Door de vele disciplines die wij in huis hebben en de kruisbestuiving daartussen, krijgen wij een duidelijke en correcte kijk op uw bedrijf of organisatie. Als partners in business groeien wij mee met onze klanten.

Lees verder
Logo LaBaronale

LaBaronale brengt een stukje Italië dicht bij huis met authentieke kwaliteitsproducten en een exclusieve selectie wijnen. Enkel het beste uit culinair Italië wordt geïmporteerd.

Lees verder