Events

tot 

Inruil-actie boekentassen Lederwaren Rogiers

Heb je nog een bruikbare boekentas liggen en wil je deze graag inruilen voor een waardebon van € 12,50 voor een nieuwe? Haast je dan naar Lederwaren Rogiers in Hasselt. 

Lees verder
tot 

KeiSolidair 2019

KeiSolidair is een jaarlijks weerkerende solidariteitsactie, ten voordele van van EHvL, waarin medewerkers van Limburgse bedrijven op een gestructureerde manier vorm geven aan hun sociaal engagement. 

Lees verder

Charity Run

Een toeristische rondrit met exclusieve wagens, sportwagens en classic cars t.v.v. EHvL. Organisator Fifty One Club Hasseletum wilt op termijn groeien tot een Zoute-rally, maar dan in het mooie Limburg.

Lees verder

Friet KeiSolidair

Ben jij ook verzot op een (h)eerlijke Vlaamse friet met een goei kwak mayo erop en een lekkere frissen pint erbij? Kom dan op 20 september zeker naar Friet KeiSolidair in Diepenbeek.

Lees verder

De Snuggerste Staf

Ongetwijfeld dé bedrijvenquiz van het jaar. Via de meest uiteenlopende vragen - van echte breinbrekers tot weetjes-van-bij-de-kapper - gaan we op zoek naar “De Snuggerste Staf”.

Lees verder

The Golden Hasselt Awards

Op 22 november vindt de tweede editie van The Golden Hasselt Awards plaats in zaal Lorka in Hasselt. Het belooft opnieuw een heuse show te worden met enkele speciale gasten. 

Lees verder

WAW Sterrendiner 12*

Op 27 november serveert Een Hart voor Limburg het WAW Sterrendiner 12* in Hangar 58.  Laat u tijdens dit unieke charity diner verrassen door de 10 Limburgse sterrenchefs, samen goed voor 12 Michelinsterren.

Lees verder
tot 

De Warmste Week 2019

Tijdens De Warmste Week van 2018 konden we rekenen op de steun van heel wat Limburgers. Er werd massaal gebakken en gekookt, gesport, geknutseld, gefeest,... en dat allemaal t.v.v. de meest kwetsbare kinderen in onze provincie. 

Lees verder