Bioracer

" If you can dream it, you can achieve it." Sinds hun start duwt Bioracer deze rauwe ambitie en toewijding hun racers en atleten naar epische resultaten. Dat vraagt om passie, toewijding en innovatie. Kenmerken die alle leden van de Bioracer-familie gemeen hebben met zowel hun professionele racers alsook miljoenen ambitieuze rijders wereldwijd.

De filosofie van Da Vinci's Vitruviusman "Man is the measure of all things", is de inspiratie geweest voor hun hoogwaardige fietskleding en -diensten. Door echt te luisteren naar de uitdagingen van hun klanten, hun behoeften te begrijpen en prioriteit te geven aan de oplossing, worden ze voortdurend getriggerd om te innoveren.

Bioracer is opgericht in België: het spirituele hart van het wielrennen.  Meer dan honderd jaar wielergeschiedenis zit verweven in elke steek van hun fietskleding.

Gelegen in Limburg beseffen ze maar al te goed dat het welzijn van onze Limburgse jongeren en kinderen ieder van ons aangaat want de jeugd is de toekomst.

Of je rijdt voor glorie onder vrienden of gaat voor olympisch goud: Bioracer wil je inspireren om groot te dromen, te slagen en hogerop te komen.  Diezelfde inspiratie willen ze via Een Hart voor Limburg delen met onze Limburgse jongeren.

Meer partners