Over ons

Kind zijn, jong zijn. Onbezonnen en onbezorgd opgroeien. Ontdekken hoe de wereld in elkaar zit en welke plek je zelf zal innemen. Het is een boeiende en spannende tocht. Maar voor kinderen in kwetsbare posities is de realiteit vaak bikkelhard. Ze stoten op muren die ze op eigen krachten niet zomaar kunnen doorbreken. Specifiek voor hen wil Een Hart voor Limburg een bres slaan. Zodat we hen in het complexe samenspel tussen onderwijs, zorg en de thuissituatie alle kansen geven. Om erbij te horen. Om gelukkiger, evenwichtiger en sterker in het leven te staan. Met een hemelsbreed vertrouwen in de toekomst. 

We hebben het dan over kinderen met een mentale of fysieke beperking, kinderen met gedrags– of leerstoornissen of kinderen die in armoede opgroeien. Concreet doen we dat door ieder jaar projecten te financieren die door verschillende instellingen en organisaties worden gerealiseerd.

Kijk en luister naar ons verhaal

Missie, visie & waarden

We geven financiële steun aan projecten die de kansen bevorderen van kinderen en jongeren in kwetsbare posities.

Lees verder

Wie zijn we

Het dagelijks beheer is in handen van Petronella Zelissen, coördinator van Een Hart voor Limburg. 

Lees verder

Streekfonds

Een Hart voor Limburg is een subfonds van het Streekfonds Een Hart voor Limburg, erkend en beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Lees verder

Doneer en help zo
duizenden kinderen

Grondgedachte van Een Hart voor Limburg is: samen staan we sterk. We hopen dan ook dat ons enthousiasme en onze inspanningen de vonk doen overslaan naar andere, nieuwe initiatieven. Want hoe meer mensen achter ons staan, hoe groter onze impact is.

Zowel als individu, organisatie, vereniging of bedrijf kan je samen met ons bouwen aan een Limburg waarin alle kinderen dezelfde kansen krijgen.

Lees hier hoe je kan steunen