Partners

Al sinds het begin kan Een Hart van Limburg rekenen op een aantal waardevolle partners, die de werking van het Fonds ondersteunen. Steeds meer bedrijven zien het belang in van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door een partnership te sluiten met Een Hart voor Limburg toont een onderneming haar betrokkenheid bij de samenleving. Het is een waardevolle manier om die betrokkenheid concreet om te zetten in actie.

Partner worden van Een Hart voor Limburg kan door financiële steun te geven of door het bieden van expertise of andere vormen van ondersteuning (materiaal, communicatie, logistiek, evenementen, enz).

Vrienden van Een Hart voor Limburg 

Naast onze structurele, logistieke en event partners kunnen we ook rekenen op de steun van vele sympathisanten die voor ons jaarlijks een actie opzetten.

  • De Warmste Truckrun - Gouden Truckers vzw
  • Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond
  • Duckparade - Matexi/Quartier Bleu

Natuurlijk ook een grote dank naar alle andere mensen die ons een warm hart toedragen; zoals de leveranciers die ons ondersteunen tijdens onze eigen evenementen en natuurlijk ook onze vele donateurs. 

Wil jij ook een vriend van Een Hart voor Limburg worden of een actie organiseren? 

Een Hart voor Limburg begeleidt en adviseert indien gewenst bij het zoeken naar een actie. Ook op het vlak van communicatie en visibiliteit werken wij op maat van de schenker en zijn engagement.

Heeft jouw bedrijf interesse om ook partner te worden, neem dan contact op met Hanne op het nummer 011/87 85 99 of mail naar hanne.geusens@eenhartvoorlimburg.be
 

FAQ

Een Hart voor Limburg steunt jaarlijks verschillende projecten in Limburg. Deze worden zorgvuldig gekozen door een selectiejury, afhankelijk van de noden die er zijn. Het is dan ook niet mogelijk om een bepaald project te financieren.

Het is inderdaad mogelijk om zelf te bepalen hoe u uw financiële steun spreidt over de 3 jaren partnerschap.

Als partner van Een Hart voor Limburg verbind je je aan een sterk netwerk. Je blijft op de hoogte van alle acties en nieuwigheden van onze organisatie en krijgt regelmatig de gelegenheid om collega’s en de projecten die je steunt te ontmoeten.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan jullie expertise. Als partner kan je zetelen in één van onze commissies. Een Hart voor Limburg heeft zijn werking onderverdeeld in 3 commissies. Elke commissie werkt volgens een bepaald thema, dat zij verder uitdiepen en verfijnen. Zij vormen op die manier een klankbord voor de medewerkers. De groep is samengesteld uit mensen van het werkveld, maar ook bestuurders en partners kunnen actief participeren in deze commissies. 

Een Hart voor Limburg werkt met de volgende commissies:

  • Fondsenwerving 

  • Programmawerking

  • Communicatie

 

Dankzij onze community krijg je als partner als eerste de kans aanwezig te zijn op de exclusieve evenementen van Een Hart voor Limburg zoals de WAW diners en de jaarlijkse dankreceptie Thanks&Connect. 

Tot slot hechten wij veel belang aan communicatie en marketing. Ook hier zorgen wij ervoor dat al onze partners op een correcte manier worden opgenomen. 

  • Opname van logo en vermelding op de website EHvL met al dan niet doorklik naar eigen website afhankelijk van het partnerschap. Tevens ontvang je van Een Hart voor Limburg een gepersonaliseerd filmpje om te gebruiken in je eigen communicatie. 
  • Maandelijks plaatsen wij een partner in de kijker in onze nieuwsbrief met +/- 5.000 ontvangers. Nieuwe partners, verlengingen van partnerschappen enz. worden hierin opgenomen. 
  • Communicatie tijdens events op o.a. tafelstaanders, PowerPoint etc. 

Heb je interesse om partner te worden van Een Hart voor Limburg? 

Petronella Zelissen

Petronella helpt je graag verder via 011/878 313

Contacteer Petronella via email